Man beger sig ut och går, Björn smsade mig igår kväll och undrade om det var okey för mig att han sov över inatt då han skulle på krogen. Jag var vaken när han kom “hem”, har fastnat i the sims 3 beroende igen så då sitter man där varje ledig stund *s* brukar ni spela spel? Nu är det tydligen skidor, vi har nämligen gått hem till Björn, förresten glöm inte ställa frågor, jag kommer länka era namn i frågorna.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: