Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Vad man gör en regnig dag i Falun.

Man beger sig ut och går, Björn smsade mig igår kväll och undrade om det var okey för mig att han sov över inatt då han skulle på krogen. Jag var vaken när han kom ”hem”, har fastnat i the sims 3 beroende igen så då sitter man där varje ledig stund *s* brukar ni spela spel? Nu är det tydligen skidor, vi har nämligen gått hem till Björn, förresten glöm inte ställa frågor, jag kommer länka era namn i frågorna.

2 Comments

    1. Elenore – Hehe så där är jag också spelar i perioder (som nu). Sedan så glömmer jag bort det ett tag för att börja igen sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: