Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Babyz of Sweden

I fredags fick jag tips av en vän om att Babyz of Sweden som finns på facebook. Genom att gilla deras sida där kunde man få chansen att prova deras Oliva serium vilket jag tänkte kunde vara roligt. Babyz of Sweden hemsida är jättebra för gravida, nu är jag inte gravid själv men hoppas på att bli någon gång i framtiden igen. Hur som helst vet jag att många av er läsare är gravida så jag tycker absolut att ni ska besöka deras sida, för den ger verkligen många användbara tips för er som nu väntar smått eller kanske planerar en liten. Profylaxbloggen är även det en del av Babyz of Sweden, så kika förbi där nu ni lyckligt gravida eller planerande.

 

Bilderna lånade med tillstånd från Babyz of Sweden

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d