Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Något som känns bra nu.

Idag kom jag till min nya VFU, jag har bytt och kommit tillbaka till den handledare jag fick under pedagogiskt arbete I, varför jag bytt spelar ingen roll men bemötandet var helt underbart. Först fick jag en kram, sedan fick jag höra hur välkommen jag var och att personalen blivit jätteglada att jag skulle dit. Jag har varit på denna plats förut och jobbat och tydligen så har jag lämnat intryck då de alla var så glada för att jag skulle göra min VFU hos dom, behöver nog inte säga att jag kände mig väldigt rörd! Det kändes som jag svävade på små lätta moln ut från VFUN idag.

Hämtade William tidigare idag, vi gick hem och han spelade lite the sims 3, jag passade på att beställa en julklapp till Björn och en till William. Björn kom hit och lagade lite mat och efter maten spelade vi Fia med knuff och lite Wordfeud, japp jag är fast jag med *S*. Björn åkte hem och jag började kolla på The Walking dead, William sover sedan länge och jag ska strax bege mig mot sängen jag också. Tack alla för svaret på min fråga igår! Så roligt att se att så många skulle komma fram och hälsa på mig det trodde jag seriöst inte!

God natt på er och sov så gott! Det ska jag göra.

4 Comments

  1. Jaså du har fastnat i wordfeud träsket du med. :p Men se då till & lägga till mig då! 😀
    Kul att du fick sådant trevligt bemötande på nya platsen. Härligt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: