Lite spel på nätet.

Inlägget är ett samarbete

Vet ni att man kan få 1000 kr bonus på Mr Green om man registerar sig på Mr Green där du nu får 10 fria spins. För dessa tio krävs ingen insättning och du kan därmed i lugn och ro testa spela casino utan att känna dig oroad för att pengarna ska gå åt. Känner du dock att du vill prova lite mer så kan du sätta in 1000 kr då får du maximal insättningsbonus på 1000 kr. Visst låter väl detta som ett jättebra erbjudande? Jag tycker absolut att du ska ta chansen om du är sugen på att börja spela lite poker, det är ju sällan som man får så bra erbjudande och då känns läget perfekt. Jag själv har inte riktigt förstått hur poker fungerar även om jag gärna skulle vilja lära mig. Jag har många vänner som spelar och blivit riktigt duktiga och vinst chansen är ju väldigt stor. För mig som drömmer om att vinna lite pengar för att kunna roa mig med saker börjar drömmen om att spela krypa sig närmare och närmare. Brukar ni spela poker? Vart brukar ni då spela? Har ni provat poker och anser att vinst möjligheter är stora eller små? Berätta lite så jag får veta mer. Själv tycker jag den här sidan verkar väldigt bra med stora möjligheter.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Lite spel på nätet.

 • 22 november, 2011 at 09:44
  Permalink

  jag har spelat poker i några år nu både med kort i värkligheten och på nätet men nu när jag spelar poker spelar jag bara poker på facebook för att man ska slippa oroa sig om man vinner eller förlorar för där är den inte riktiga pengar det handlar om utan bara spel pengar vilket du kan få tilbaks nya dagen efter liksom men på facebook heter spelet allafall zynga poker finns även till iphone/android telefoner så börja spela där och lär dig sen kan du börja spela på nätet tips från mig 😀 ha en trevlig morgon och fortsatt trevlig dag 😀

  Reply
  • 22 november, 2011 at 21:47
   Permalink

   Kul att höra! 😀 . Ska jag absolut fundera på 😀

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: