Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

En uppdatering.

Måste erkänna att jag tycker att det är riktigt roligt på VFUn, jag verkligen njuter av att vara där. Det är verkligen viktigt att komma till rätt miljö, jag trivs verkligen!

Hämtade William strax efter tre, kom hem och det var bara att sätta igång med bestyren, laga mat, plocka i och ur diskmaskinen, skicka William i ett bad. Nu är det kväll och William är nattad. På fredag har dom uppträdande i kyrkan. Jag vill verkligen gå men det hela beror på om jag får byta seminariegrupp tillfälligt eller inte, jag hoppas jag får det för det skulle vara toppen att få se William sjunga i kyrkan med sin klass. Håll era tummar för mig nu!

Annars längtar jag efter helgen lite, mycket för att det är partylite då! Ska bli jätteroligt och jag ska köpa lite smått, sedan lär jag väl plugga med. Insåg också att det är nära till julen nu, fattar typ inte! Var ju nyss denna termin började. Ska i alla fall roa mig med att baka nu när William får jullov, och göra massa mysiga saker.

Jag för tjugosju år sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.