Dark Mode Off / On
Reklam

Baby to be – Gratis box för gravida.

Då jag vet att flera av er är gravida passar jag på att tipsa om denna box från baby to be, som är en gratisbox för gravida. Om ni klickar på bannern här till höger kommer ni direkt till baby to be och kan därifrån beställa ett eget exemplar. Bra va?

Baby to be – Gratis box till gravida

babytobe

  • Philips Avent 2st nattnappar
  • Sebamed Necessär fylld med Baby Cream, Baby Skin Care Oil, Baby bubble bath och badleksak
  • Föräldrar&Barn Tidning
  • Bambino Mjuk sked
  • V6 Fluor tuggumipåse
  • MorEpa Vitamintillskott för gravid och ammande

Så här får du paketet:

Gå in på www.babytobe.se och registrera dig, du kan sedan hämta ut din gravidbox på Apoteksgruppen. Har du redan hunnit få din baby går det bra att hämta ut paketet i alla fall. Om du blivit av med din kod/ordernummer som du behöver för att kvittera ut din box maila info@xacta.eu eller ring vxl 08-154313

 

 

 

 

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: