Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Julklappstips!

Kom över en underbar sida på nätet idag, sidan har Science Fictions tema och för mig med en son som älskar Star Wars är ju detta en hel drömsida att hitta julklappar på. Personligen blev jag väldigt intresserad av denna Yoda Jedi Mentor figur. William verkligen älskar allt som har med Star Wars att göra och när jag kom in på denna sida såg jag julklappar svisha förbi min ögon. Jag blev verkligen jätteintresserad av denna sida. Sidan är bra uppbyggt och har man barn som gillar Science Fiction är detta ett jättebra tips att hitta julklappar på. Det är även en nostalgi sida för min del då jag hittar massor med figurer som figurerade under min barndom. Ta er nu en titt på sidan så ni själva får lite julklappstips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.