Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet Sjukdomar Tweenieåldern

Att skriva.

Att få tid till att skriva kanske borde passa bättre. Fan har knappt tid att gå och skita utan att känna stressen just nu! Stressad till max, mycket att göra med studierna och sedan vara mamma med mera. Haft en jättemysig stund på VFU’n och efteråt stressade jag hem för att göra en uppgift för skolan. Hämtade William vi ska strax äta och efter det ska jag bege mig ner på Williams skola. Jag är med i vänföreningen där och därav lär jag avlägga lite kvällstid dit. Björn blir här och nattar William, jag tänkte springa runt och småstäda ikväll så man bara har det ”lilla” kvar imorgon. Morgondagen består av att William med klassen ska uppträda i stora kopparbergskyrka, jag hoppas jag får bättre plats i år än vad jag fick förra. Haha, förra året satt jag jättenära en pelare och jag vill förtydliga att det inte var någon hit! Men blir säkert jättemysigt, så fint tycker jag att dom uppträder. Vissa har sånt hat mot alls som har med kyrkan att göra jag anser att det är fint, tradition och framför allt något jag tycker OM. Jag skäms inte för att erkänna att jag känner ett lugn och fridfullhet när jag befinner mig i en kyrka det är som att en del av mig får sinnesro på något märkligt vis, är nog därför jag så gärna vill gå uppe på kyrkogården och bara strosa stundvis, tystanden som uppstår vid kyrkogårdar är underbara.

Imorgon är det ljusparty! Om någon är sugen på att beställa eller komma förbi hojta till!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: