fbpx
Dark Mode Off / On
Hälsa & motion

Crosstrainer dagbok, dag 1

Egentligen gjorde jag en provvända igår, men det var endast 10 minuter så tycker inte riktigt det räknas. Idag hade jag tänk köra 20 minuter, men det blev 25 minuter och lite över 100 kalorier som brändes. Kan verka lite men för mig som är GRYMT otränad så är det en skitbra sak! Jag kände mig sjukt duktig, är liksom 1½ år sedan jag gymmade senast och promenader som jag går på ger ju inte ens hälften så mycket som det gör med träningsmaskiner för mig, detta då jag gått hela mitt liv och därav så förbränner jag fan inget på promenader det spelar ingen roll hur mycket jag går det händer liksom inget ändå. Jag går till och fråg jobbet (VFUN) varje dag och det blir ändå ingen skillnad, men detta vet jag ger resultat. Har som mål att köpa en pilatesboll samt hantlar också, men börjar med crosstrainern nu.

Målet är att jag ska upp i 60 min om dagen på crosstrainern men jag mjukstartar för annars finns ju risken att man tröttnar.

Imorgon ska jag börja fixa med kosten också, så blir det också en del jag är grymt dålig på att äta frukost men ska verkligen försöka tvinga mig själv till det IGEN.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: