Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Evenemang & fester

Off to Avesta.

Ska chaufför åt Björn till Avesta ikväll, får väl se hur det är. Har aldrig kört dit tidigare och jag har väl aldrig varit där heller. Blir säkert bra när man väl är där. Känner att jag börjar få huvudvärk då jag fick mens i morse så hoppas att de ska gå över, får se för just nu är jag lite fundersam vågar ju inte ta dom när jag ska köra bil direkt då det är morfin i dem.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: