Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Sneak peek på mitt startpaket del II

Till vänster.
Bränsten Elegans teljushållare.
219:-

Till höger.
Ljushållare med ljus i ditt stjärntecken.
Unik doft för varje stjärntecken. Tyvärr fick jag skorpionen i mitt,
Så jag ska köpa en för vattumannen. Finns på sida 38-39.
Kostar 239:- kr styck.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: