Födelsedagsfirandet igår.

Jag fyller ju idag, men mamma och hennes man, min lillasyster Melissa och min bror kom hit och firade igår. Fick jättefina saker! Blev så glad!

Fikat jag gjort blev populärt och de var roligt, alltid tråkigt när de måste åka hemåt. Lillebror blev ju kvar förstås han bor ju i stan, men mamma, hennes man och min syster. De är alltid trist när de åker hemåt. Men tusen tack för de fina presenterna blev så glad!

Dukat och klart 🙂

Fin ittala ljushållare – från mamma och hennes man och min syster.

Jättesöta grytlappar.
Jag älskar dalahästar och saker som hör till Dalarna.

Jättesöt kudde – Från Mamma, hennes man och min syster.

Orsahästen.

SÅ fin! Blev verkligen jätteglad för denna!

Fick stå framför min vita häst jag köpte 2010.
Gillar verkligen Dalahästar.

En jättefin Orkide

Jag älskar orkider.

Denna söta dam, fick jag av mormor efter
julen, men kunde inte ta med den hem då så
mamma tog med henne. Så fin.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Födelsedagsfirandet igår.

 • 11 februari, 2012 at 14:39
  Permalink

  Grattis på födelsedagen 😀 Om exakt en vecka blir jag 19, också 😀 haha. Bara för det kommer jag att komma ihåg din födelsedag för evigt, typ. Är skitbra på födelsedagar, har aldrig glömt en födelsedag för att jag kommer ihåg siffror så bra x’D

  Reply
  • 11 februari, 2012 at 22:02
   Permalink

   Zoofie – Tack 😀 . Va kul 😀 . Haha jag är lika med födelsedagar, lägger sånt på minnet 😀 .

   Reply
 • 11 februari, 2012 at 15:36
  Permalink

  Hej Gumman!

  Orkideén var från mormor, det kanske du inte förstod?
  Kram o Grattis

  Reply
  • 11 februari, 2012 at 22:03
   Permalink

   Mamma – Stort tack! Älskar dig, och jo jag förstod 🙂

   Reply
 • 11 februari, 2012 at 16:08
  Permalink

  Jätte fina presenter, kudden var verkligen underbar!

  Reply
  • 11 februari, 2012 at 22:03
   Permalink

   Maya – Visst är det 🙂 . Känns så gulligt, och kudden är jättefin :D.

   Reply
  • 11 februari, 2012 at 22:04
   Permalink

   NightFlies – Visst är den 🙂

   Reply
  • 11 februari, 2012 at 22:04
   Permalink

   Camilla 31 år & blivande 9 barnsmamma – Stort tack 🙂 . Jättegulligt att du säger grattis :). Hade du bott närmare hade du varit så välkommen (och hela familjen med så klart). Kramar 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: