Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Efterrätt.

Tog en varsin semla.
Dock insåg jag att det inte alls var så gott som jag tänkt mig.

Related Tags:

4 Comments

  1. Men gud vad gott, jag älskar verkligen semlor 😀

    svar: Jaa det verkar vara mycket korta toppar nu, inte den mest smickrande modellen kanske, haha. Tycker om plagg som är lite längre, ser bättre ut på mig som redan är kort så 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: