Sitter i personalrummet. Har rast för stunden, jobbar till 15,30 och sedan beger jag mig hemåt. Skönt med pengarna som man får i slutet av Juni. Hoppas på att man får mer jobb. När jag kommer hem idag blir det att fixa middag åt William och sedan sätta sug med examensarbetet. Ska skriva dom för 1,5 sidorna ikväll.

2 kommentarer

  1. Kul med jobb! 🙂

    svar: Ja det är alltid härligt med lite uppfräschning av håret, och nu var det nästan ett år sen sist jag klippte mig så det var dags 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: