Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Rosad

Jag blev rosad av mamma och hennes man när jag fick drömjobbet. Hämtade ut den idag. Så fin <3. Tusen tack!

20120611-192253.jpg

4 Comments

  1. En ros från mig också för att du väljer lärarjobbet.
    Kan inte vara lätt att vara just lärare i dagens samhälle, ni alla borde få en ros:)

    Tack för din titt hos mig…

    1. Fnulan – Tusen tack 😀 . Jag fick mitt drömjobb för ett par veckor sedan, ett jobb i en förskoleklass. Är så himla glad över de jobbet, det är allt vad jag drömt om att arbeta med :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.