Inlägget är ett samarbete.

Jag har spanat runt på lite sidor igen, är sugen på att shoppa. Men är ju svårt när man samtidigt känner att man inte vill slösa pengar.
På senaste tiden har jag funderat på hur det skulle vara att äga sin bostad, hur mycket man skulle kunna fixa då, bland annat skulle jag vilja köpa en halogenskena att ha ovanför diskbänken, tycker det ser finare ut än vanliga lysrör. När man tittar runt på ljustemas sidan hittar man massa spännande, jag blir verkligen jättesugen på att shoppa. Sidan är ju dessutom enkel och mitt intryck är att den är seriös också. Shoppingsugen eller vad?!

4 kommentarer

  1. bonprix är ganska billigt, ellos, halens och HM är också pris-vänligt. Kolla rea och outlet-fynd – laredoute ha en också en sådan hörna. Eller spar pengar kom nerråt och planera en helg på gekås – Ullared med mig. Eller åk till outlet-affär och shoppa billiga märkeskläder. Billigt och bra. =) Vi kan leta fynd framöver ihop. =) Kram

  2. jag är sugen på lila kök sådär bara. Men du har ju jobb så varför inte en bostad? Kan väl vara värt att fundera över. Kram

    1. Mia – Hade jag haft massa sparade pengar så 😉 . Grejen är väl den att 100000 inte är något man får ihop snabbt i handpenning ensam :/.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: