En stege för inredning.

Jag var med i en intervju för ett par veckor sedan, då jag medverkade fick jag 500 i presentcheckar från Paus. Igår passade jag på att köpa denna fina stege jag har velat ha en sån i flera år men varit för snål 249 kr på Åhléns och jag är jättenöjd. Två filtar på och det blev genast mysigare i mitt vardagsrum.

Stegen

Med filtar.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “En stege för inredning.

 • 21 juni, 2012 at 19:36
  Permalink

  underbar stege, har faktiskt tänkt på att köpa en sådan jag med, bra till filtarna 🙂

  Reply
  • 22 juni, 2012 at 00:37
   Permalink

   Nett – Visst är den 😀 . Sen jättebra pris dessutom 🙂 .

   Reply
 • 22 juni, 2012 at 12:18
  Permalink

  Det är så himla fint med stegar tycker jag, man kan ha dem till så mycket! 🙂

  Reply
  • 22 juni, 2012 at 22:57
   Permalink

   Jasmine – Visst är det 😀 . Perfekt inredningspryl. 🙂

   Reply
  • 27 juni, 2012 at 22:50
   Permalink

   Jennifer – Verkligen 😀 , och så enkelt 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: