Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

En stege för inredning.

Jag var med i en intervju för ett par veckor sedan, då jag medverkade fick jag 500 i presentcheckar från Paus. Igår passade jag på att köpa denna fina stege jag har velat ha en sån i flera år men varit för snål 249 kr på Åhléns och jag är jättenöjd. Två filtar på och det blev genast mysigare i mitt vardagsrum.

Stegen

Med filtar.

8 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: