Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Över 10.000 kommentarer på bloggen.

Nu är det över 10000 kommentarer på min blogg. Känns sjukt! Vart kommer alla dom ifrån? Hur har 10.000 kommentarer skrivits här i min lilla blogg? Det är kul och otroligt roligt! Vet att det är många med så mycket fler än så, men för mig så känns det kul jag känner mig hedrad. Har äntligen tagit fingrarna ur och publicerat era kommentarer också, såg nämligen att ni skrivit en del. Jag har dock inte spenderat så mycket tid framför datorn de senaste dagarna utan har mest gjort annat. Igår följde jag med Björn hem till honom och sov över, idag har vi varit till Borlänge, Citygross och Kniva.
I Borlänge köpte Björn; Shorts och stövlar till William. William köpte nytt lego i form av Prince of Persia på barnens hus för egna pengar.
Vi åkte till Borlänge stad bjöd Björn på lunchbuffé på en thai- restaurang och det var jättegott. Omedvetet tog jag en kyckling som hade 3 chilis på sig. Björn bara; TOG du den, den är ju jättehet. Jag hade då ätit den utan att märka något. Jag kanske inte är speciellt känslig? Eller ja, jag märker ganska ofta att jag kan äta starkmat utan att ge någon vidare reaktion. Konstiga smaklökar?

Nu sitter jag på en av Björns kontorsstolar med datorn i ögonen, medan han och vår gemensamme son är och handlar på Willys, Björn och William ska laga hemgjord pizza till middag. Jag bad Björn köpa med lite naturgodis åt mig, jag älskar naturgodis och då främst cashewnötter med mörk eller ljuschoklad över. Jag är beroende av choklad framför allt före menstider. Jag vet att naturgodis inte är nyttigt, men jag brukar tänka att det säkert är nyttigare än annat godis.

Nu ska jag och William gå och kika på en huggorm han nyss hittat.

6 Comments

  1. Du är en Stjärna med din öppenhet, utbildning & kärleken till ett barn. Du är nog så mycket mer inspiration än Du tror. Roligt för Dig. Kram!

  2. Wow inte illa! Och tack för all dina fina kommentarer! 🙂 Jo men jag har hört att vi bara tar upp 20% av chazew nötterna och det verkar stämma för jag smäller i mig dem, och går iaf ner i vikt och jag är inte den som går ner så lätt! 🙂 hoppas du får en fortsatt trevlig sommar! Nu åker jag 😀 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: