Idag slog huvudvärken till igen, som en blixt rakt ner i mig. Jag står inte ut! Jag kräks mer eller mindre dagligen, känner mig helt yr och trött. Har rasat 5 kilo och jag orkar inte med detta. På VCT reagerade läkaren över att jag var blek, nog för att jag redan är blek men nu var jag ännu blekare än vanligt och de ser jag ju. Det känns inte bra, medicinen verkar inte riktigt hjälpa den heller. Jag vill inte klaga, jag hatar att skriva klagogrejs men just nu är det bara något som sker liksom.

I alla fall är jag ikapp med alla serier och jag är väl på säsong 4 på Gossip Girl så det går framåt, dock ser jag något avsnitt här och där med den serien eftersom jag har den som lite “titta så jag har något att göra när jag får tråkigt göra”. Den är bra dock, nästa vecka börjar Subugatory igen, och sedan kommer några fler seriestarter i Augusti, sen september och oktober. Jag gillar hösten på de viset eftersom man får lite rutiner med bra tvserier att se innan man går och lägger sig på kvällarna, det peppar i mörkret. Jag föredrar att slå på en serie på kvällstid eftersom det är mysigare att se på tv när det är mörkt.

Nä nu ska jag gå och sova, klockan är snart ett liksom. Just ja, William var med sin pappa, farfar och faster på Furuvik igår (lördag). Han var jätteimponerad och hade haft skitkul.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: