Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Saker till hemmet.

20120801-161551.jpg

Detta köpte jag i Valbo igår. Bilderna över varor från Ikea.
Nere ljuslykta köpt på Europa möbler.

2 Comments

    1. Jasmine – jag älskar Ikea men blir så besviken när man åker till Valbo dom har aldrig de man vill ha där :/. Jag längtar tills dom öppnar i Borlänge :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.