Inlägget är ett samarbete.

Då jag har ett yrke där man står och sitter på huk lutande mot bord ofta så vet jag att min rygg kommer ta stryk. Jag försöker i mitt yrke att göra så få lyft som möjligt. Detta blir då bland annat när barn ber mig lyfta dem från en position till en annan. Jag började få ont i rygg och axlar ganska tidigt i livet, jag minns att jag första gången var runt 11-12 när jag låg och hade så ont i axlarna och ryggen att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Förra sommaren fick jag ryggskott nere på stan. Jag kunde knappt gå och det smärtade så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. I den stunden hade jag önskat att någon kunde hjälpt mig med min rygg. Jag har flera gånger funderat på att gå till en kiropraktor för att få hjälp med min rygg. Dock har jag varit student och att låta pengarna gå till kiropraktik har helt enkelt inte funnits. Dock börjar jag nu mera fundera på att boka kiropraktor tid så att jag kan ge min rygg lite välförtjänt hjälp. Jag antar att det är rätt vanligt att behöva gå till en kiropraktor i dagens samhälle, det blir mer och mer vanligt att ha rygg- och nackbesvär och jobben är antingen slitsamma på golvet eller via datorn som gör oss stela och får ryggen att smärta. Har du ont i ryggen? Har du gått till en kiropraktor? Var du nöjd med besöket?

 

2 kommentarer

  1. Har inte varit till någon kiropraktor, men har varit till naprapat och det är något jag verkligen rekommenderar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: