Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

En stund på balkongen.

20120901-171426.jpg

Tog mig en stund på balkongen. Tittade ut och njöt av höstkänslan och solen som vågade sig fram. Tog även en titt på mina blommor som sått sig själva. Jag köpte inga sommarblommor i år, men i min balkonglåda fanns det kvar jord. I den har det nu vuxit upp egna blommor. Fina inte sant? Och jag har inte gjort något för att få dem eller för att se ska överleva. En gåva blommor kändes som en vacker sak att få så där.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: