Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Hur en hylla kan passa så bra i ett kök.

Måste bara visa mitt lilla få in i ett hörn objekt. Kändes perfekt att bli av med lite av de här sakerna till en och samma plats.Fick ur lite ur ett skåp så nu ska jag flytta om och få mer plats något som välkomnas varmt för min egen del. Jag är nöjd!

8 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d