Dark Mode Off / On
Läraryrket

Änglarna gråter idag.

I alla fall om man ska se till väderleken. Regn som faller som tårar från himlen. Igår orkade jag inte blogga (mer en foto bilderna) något på kvällen, istället såg jag på ett nytt avsnitt av revolution och switched at birth. Gick och la mig vid 22,22 vilket kändes onödigt men var för pigg. Höll på att städa på kvällen och tog vaccin innan på dagen så fick någon energikick tror jag. Nä ska titta ut genom bussfönstret på väg mot jobbet och planering.

20120926-065050.jpg

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.