Inlägget är ett samarbete.

Tycker ni det är kul att campa, eller vandra? Jag sitter just nu och söker på diverse olika resemål i Sverige då jag längtar bort från Falun en stund. Tankar om fjällen har slagit mig och då hamnade jag på den här sidan. Det kommer snart öppnas en webbbutik där med utrustningar för utomhusbruk så som campingartiklar, kläder och annat som kan vara bra när man är ute och vandrar eller ser sig om i utomhus miljöer. Sidan verkar bra och när den öppnar ska jag ta mig en närmare titt igen, nog känner jag för att resa bort en stund och göra något för att ge William chansen att se sig omkring. Är ni intresserad av vandring?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: