Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Williams sista dygn som 7åring.

Så var det Williams sista dygn som 7åring och imorgon fyller han åtta och jag ”firar” åtta år som mamma. Nog är det fantastiskt att tiden kan gå så fort, tycker det var nyss vi firade Williams sjuårsdag. Nu är han bara några timmar från att fylla åtta. Paketen är inslagna, och imorgon ska han få ett paket samtidigt som jag sjunger för honom och tassar in med ett ljus som jag gjort varje morgon åt honom. Min stora kille!
Imorgon ska hans klass till naturskolan och prova på att arbeta som man gjorde förr, killarna ska fixa hos djuren och arbeta med grovgöra medan tjejerna ska baka bröd. William var lite avundsjuk på fördelningen. Hur som helst tror jag dom kommer få en toppendag där.

Annars har dagen tickat på, fick huvudvärk vid 9.00 men jag kämpade mig igenom dagen på jobbet. Vi var på teater och det var SÅ mysigt! Jättekul och barnen gillade den i massor. Jag hade också mitt absolut första utvecklingssamtal och det gick bra det med!
Nu ska jag strax sova, tiden går som sagt fort! Tänk att jag snart varit mamma i åtta år! Tänk allt som skett under dessa åtta år, vilken livsvandring jag och William gjort. William som gav mig tron på mig själv!

Jag på ”mitt” rum på BB. Blek och trött. På förmiddagen för 8 år sedan.

Var inte jättesugen på att vara med på kort ;).

 Efter en liten permission hemma och hos Björn fick jag ta
mig in via förlossningen för att komma till ”mitt” rum på BB.
Varje gång jag kom dit hoppades jag på att NU var det på gång. Men det var det ju aldrig.
Denna gång skulle det dock bara dröja några timmar innan det var på gång, men det visste jag ju inte då.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa