Start the day by making a cake.

Startade denna morgon med att baka en kladdkaka till Williams kalas som är idag. Jag bakade den genom ett recept med Marabou smarties (smält i vattenbad) och ljus sirap i smeten. Överdrag på detta blev smält (i vattenbad) Marabou daim och marshmallows.

Så här blev resultatet.

Marabou smarties

Dags att slänga ihop ingredienserna.

Kaka

Kaka

Riktigt söt kaka.

Färdig kaka!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Start the day by making a cake.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: