Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Start the day by making a cake.

Startade denna morgon med att baka en kladdkaka till Williams kalas som är idag. Jag bakade den genom ett recept med Marabou smarties (smält i vattenbad) och ljus sirap i smeten. Överdrag på detta blev smält (i vattenbad) Marabou daim och marshmallows.

Så här blev resultatet.

Marabou smarties

Dags att slänga ihop ingredienserna.

Kaka

Kaka

Riktigt söt kaka.

Färdig kaka!

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: