Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Is med vatten och mjölk med kaffe.

20121005-203429.jpg

Jag gör saker lite bakvänt när det kommer till vätska. Jag älskar till exempel IS, när jag var barn och tonåring brukade jag äta is istället för godis. Jag riktigt älskade kalla isbitar, det gör jag fortfarande. När jag har is i vatten tar jag massor med IS och jättelite vatten, det iskalla är helt underbart tycker jag. Lika är jag med kaffe, jag dricker MJÖK med kaffe de få gånger jag dricker kaffe. Jag vill nämligen inte benämna mig som någon kaffe drickare.

William har fortsatt varit sjuk idag, dock är han bättre så det blir kalas imorgon för honom. Förutom de har jag tokstädat hela dagen verkligen städat så det känns kliniskt rent här hemma. Läste nyss saga för William i form av Emil i Lönneberga, eller nyss runt sju var det ju. Jag ska strax se lite tvserie och sedan får jag se om det blir sängen.

Imorgon efter kalaset tänkte jag visa lite jag bakat och även bilder på vad William fått av sin släkt.

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa