Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Middag

20121014-194001.jpg

Björn lagade sjuk god mat idag.

Related Tags:

6 Comments

    1. KackMarie – Det var ljuvligt gott 🙂 . Jag tycker nudlar är enkelt att fixa till. Sen är det gott också 🙂 . Men är ju olika vad man kan laga mat på. Hehe jag är ju kass på det mesta förutom saker som nudlar 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: