Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Middag

  • 14 oktober, 2012 at 20:50
   Permalink

   Jennifer – Det är taimat så är lite sånt. Är ju inte jag som lagat, men det är gjort från grunden 🙂

   Reply
 • 16 oktober, 2012 at 09:41
  Permalink

  Det såg riktigt smarrigt ut. Själv är jag dålig på att kocka med nudlar.

  Reply
  • 17 oktober, 2012 at 22:10
   Permalink

   KackMarie – Det var ljuvligt gott 🙂 . Jag tycker nudlar är enkelt att fixa till. Sen är det gott också 🙂 . Men är ju olika vad man kan laga mat på. Hehe jag är ju kass på det mesta förutom saker som nudlar 😉

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: