Städa, greja, fixa, dona.

Har hunnit med att greja lite här hemma. Ganska effektivt faktiskt, bland annat har jag passat på att se vad jag ska göra mig av med. Nästa projekt blir att rensa i garderoben och faktiskt välja ut vad för kläder jag faktisk KOMMER använda och vilka kläder jag faktiskt inte kommer använda oavsett hur mycket de hänger där. Yngsta syrran ska få kika igenom lite och se om hon vill ha något. Man kan inte spara allt hur gärna man än får för sig att man ska använda grejerna, jag måste vara hårdare mot mig själv!

Snart kommer William och Björn, vi ska åka hem till Björn och kika klart på MIB 3 i 3D . Kommer en uppdatering senare!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Städa, greja, fixa, dona.

 • 14 oktober, 2012 at 16:40
  Permalink

  Duktiga du, skulle med behöva röja och rensa lite här hemma 🙂

  Reply
  • 14 oktober, 2012 at 20:03
   Permalink

   Nett – Gör det 🙂 . Det är skönt när man fixat sånt 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: