Dark Mode Off / On
Migrän & spänningshuvudvärk

En mörk och regning dag, en huvudvärksdag.

Medarbetarsamtalet gick bra, i alla fall kändes det som det gick bra. Något nytt man nu lycktas ta sig igenom, dagen gick även otroligt fort. Efter lunchen fick jag världens huvudvärk. Det riktigt pulserade i tinningarna på mig och jag hade näst intill dödstankar. På väg hem på bussen somnade jag! Det var helt fruktansvärt att satt på bussen mellan Borlänge och Falun och sov med huvudet som tickade som en bomb. När jag klev av bussen och kom hem kände jag mig så himla tråkig som mamma när jag helt enkelt lät William leka själv, jag la mig på soffan och sov från klockan halv tre till klockan fem med ett huvud som verkligen höll på att ta död på mig. Men trots att överlevde jag! Jag måste medge att jag är imponerad av vad man som människa kan utstå!

Björn fick ta med sig hämtmat, något jag ska försöka undvika lika så fika. Jag är en sucker för socker! Något jag inte gillar med mig själv. Trots att jag hela min tonårstid svalt mig själv och hade aneroxia så har jag noll karaktär till godis numera, jag känner ibland att jag hetsäter. Jag gillar det inte alls! Jag har funderat om jag skulle försöka ta mig en halvtimmes promenad de tillfällen vi har lunchrast på för att få lite motion istället för att gå till personalrummet. Men det känns samtidigt som att man skulle missa gemenskap då, det är ändå ett av de få tillfällena när man får chansen att prata och lyssna på sina kollegor. Men jag är sugen på att gå också, bli sporrad till att gå framför allt eftersom att jag är sån där som gärna hittar på diverse ursäkter när det kommer till att motionera. Jag har så dålig karaktär så det är pinsamt!
Något annat pinsamt är att jag helt missat det där med fotbollen, Björn blev nog ganska förvånad när han insåg att jag inte hade en aning om matchen igår. Egentligen inte så konstigt, jag tycker sport på tv är bland det tråkigaste som finns. Finns några undantag så klart, jag tycker det är kul att kolla på vinter OS, och sen om jag skulle hamna framför ridsport kan jag kolla, lika så gymnastik och konståkning men annars tycker jag sport är totalt ointressant. Fast jag tittar ju inte på tv heller knappt. Andra följer diverse program på TV och jag har nollkoll som Solsidan som alla snackar om, jag vet endast vad det är till namnet.
Däremot följer jag massa serier, men då streamat från USA och det är ju en annan sak. Jag föredrar tvserier och att få lämna verkligheten en stund, men att kolla på sånt där alla andra gillar som Bonde söker fru, halv åtta hos mig (de har jag dock sett), big brother med mera det har jag inget intresse i. Enda anledningen till att det finns en tv här är för att William ska kunna titta på sina filmer och diverse barnkanaler, annars hade tvn inte behövts i denna lägenhet.

Nä slut babblat jag lär bege mig mot sängen!

William för exakt 8 år sedan.

Jag för exakt 8 år sedan.
Var så glad här för jag kunde ha mina Jeans jag använt innan graviditeten.
(2 veckor efter förlossningen).

4 Comments

  1. Vi kvinnor är iaf såna som kan uthärda det mesta. 😉 Lät inge trevligt alls med huvudvärken.
    Hade inte Facebook funnits hade inte jag heller vetat om fotbollen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: