Dark Mode Off / On
Läraryrket

Torsdag, det är torsdag.

20121018-065843.jpg

Då är det torsdag, dessa veckor går snabbt och man hinner knappt med. Insåg till min lilla förvirring att det bara är en vecka och 1 dag kvar till höstlovet! Sen efter det är det fyra veckor kvar till första advent! Tycker 2012 gått så sjukt fort, tycker det var nyss vi (jag och William) stod på Björns balkong och såg alla raketerna på nyår. Nä nu ska jag åka lite buss till jobbet och utedag.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: