Dark Mode Off / On
Högtider & födelsedagar

Födelsedagsfirade med mormor och morfar.

Idag kom min mamma och hennes man hit. För William är min mammas man morfar och det är något jag såg till tidigt så att William skulle få den biten. William vet dock att min pappa är död så sånt är ingen hemlighet men jag vill förtydliga rubriken ifall någon blir förvirrad.

Hur som helst var det jättetrevligt vi åt lite tårta och fika, William fick jättefina presenter och var SÅ glad! Jag fick också roliga saker men de tänkte jag visa er imorgon. Nu får ni bilder från kalaset.

Nyfiken kille!

Lego!

Vad kan detta vara?

LEGO STAR WARS SÄNGKLÄDER!

LYCKA är presenter!

Jag var lat och köpte tårta idag.

Mycket lycklig kille.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: