Nu ska jag alldeles strax ha house of lola klädvisning här hemma. Har sett fram emot saken ett tag så ska bli kul och spännande att se och prova kläderna. Jag gillar ju klädpartyn, till saken hör att jag gillar de mesta i form av partyn för hemmet. Det är bekvämt och enkelt. Man ser vad man vill köpa och man slipper stressa runt i affärer. Kläderna från homepartys gör sig aldrig på bild. det är alltid mycket finare i verkligheten. Nu väntar jag bara på att säljaren ska ringa på dörren, gästerna kommer om en halvtimme. DET här kommer bli kul!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: