20121025-160001.jpg

Fick ett bra presentkort på cdon och grubblade ett tag på vad jag kunde vilja ha. De föll till sist på dessa, har inte läst böckerna men andra verkar ju gilla dem, så jag testar jag med. Jag skyller på er om jag inte gillar dom!

4 kommentarer

  1. Jag funderade på att köpa dessa böcker förra året, men sen var jag hem till min syrra och hon hade dom. Passade på att låna hela serien av henne och läste. Jag ska nog ta och köpa så jag har dom själv sen för jag fastnade ;).

    Jag hade ju läst så mycket gott om dom så blev bara glad syrran hade dessa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa