Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Nytt till hemmet.

Min syster sålde saker för WWF i år igen, jag passade på att köpa dessa två fina saker av henne. Ugglan hänger nu på min vägg (vilket den inte gjorde när jag fotade) och på den har jag nu flera av mina smycken.

Hushållspappershållaren står på mitt köksbord med hushållspapper i sig. Blev jättefint!

Så fin!

Uggla för smycken!

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d