Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högtider & födelsedagar Tweenieåldern

Första advent 2012

Jag fick äta middag själv och se på mitt första ljus ensam. William låg inne på toan och klagade på magsmärtor och vägrade äta. Jag som trodde han var frisk! Han mådde ju så bra igår och lika i morse. Verkar vara något som tar om. Känns inte kul när man jobbar känner man sig verkligen sliten mellan två världar. Världen som förälder och världen som ansvarsfull arbetstagare, jag har varit bortskämd med att vara student och mamma för det här med dåligt samvete är något helt nytt för mig. En känsla jag bearbetar och försöker få bukt på, men förstår nu hur andra menat när de pratat om att dras mellan arbete och barn. Det kanske var lättare förr när folk var hemmafruar? Jag känner så ibland, men de ekonomiska förutsättningarna finns ju inte i dagens samhälle, sen skulle jag inte vilja det heller. Jag älskar att gå till jobbet och få jobba och träffa människor och barn, att få känna att jag gör något. Jag är en sån som gillar att göra saker! Jag gillar inte att låta hjärnan vara ledig, som nu när William varit hemma i helgen, det har passat mig utmärkt jag hatar att vara ensam jag behöver LIV och rörelse i mitt liv. Jag är sådan, men ja jag försöker verkligen få bukt på denna märkliga känsla att känna dåliga samvetet. Mitt mål 2013 är att inse att jag inte kan lägga ner hundra procent i allt jämt utan att lära mig lätta på mina krav.

Before!

In between

After

Candlelight

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa