Godmorgon du lilla värld.

20121205-064857.jpg

Sitter på bussen mot jobb, det var inte lika kallt idag som igår så idag stod man ju ut i alla fall. Vi har planering idag så blir en kort stund med barnen idag men man får ju träffa dem i alla fall. Sen åker jag hem och städar har jag tänkt, mysa med William och se två avsnitt av julkalendern och sen blir det nog bara lugna gatan hemma hos oss. Vad ska ni göra idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Godmorgon du lilla värld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: