Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Fryser röven av mig.

20121204-070919.jpg

Fy i hela helvete vad kallt det är. Jag vantrivs just nu vill jag lova det är alldeles för kallt för att jag ska trivas. Hur fan kan folk längta efter sån här årstid?! Jag har inte en gång under mitt tjugoåttaåriga liv förstått tjusningen av detta. När jag blir pensionär kommer jag flytta till varmare breddgrader det är ett som är alldeles säkert. Burr, burr!
Det här vädret är fysiskterror!

Slutargat inlägg nu. För jag gnäller inte jag är förbannad! Jag vantrivs!

Jobb idag då till åtta eller något ikväll, något trött man kommer vara ikväll då. Men det är livet antar jag.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: