Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Middag

20121210-164700.jpg

Sitter och väntar på att Björn ska komma så vi kan äta lite middag. Det är dukat och jag har haft fram lite ljus för kvällen. Mest för att jag blev sugen på sånt, tycker de är lite mysfaktor ibland. Williams kompis och vår granne kom just hit så de leker tillsammans på hans rum. Själv är jag astrött just nu, ser riktigt fram emot att krypa ner under täcket ikväll. Ska bädda rent ikväll oh de är fan bland de underbaraste som finns att krypa ner i en renbäddad säng tycker jag.

Related Tags:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.