Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Middag

20121210-164700.jpg

Sitter och väntar på att Björn ska komma så vi kan äta lite middag. Det är dukat och jag har haft fram lite ljus för kvällen. Mest för att jag blev sugen på sånt, tycker de är lite mysfaktor ibland. Williams kompis och vår granne kom just hit så de leker tillsammans på hans rum. Själv är jag astrött just nu, ser riktigt fram emot att krypa ner under täcket ikväll. Ska bädda rent ikväll oh de är fan bland de underbaraste som finns att krypa ner i en renbäddad säng tycker jag.

Related Tags:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: