Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Godmorgon från någon som sovit dåligt.

Jag hade svårt att somna i natt, det blev inte bättre när jag vaknade alldeles förtidigt som halv 4 i morse… Försökte förgäves att somna om men klockan 05:00 gick jag upp och passade på att duscha. Lika bra att ge upp, idag kommer man således känna sig bakis. Jag känner mig alltid bakis när jag sovit dåligt. Men de löser sig, det blir lucia för barnen idag så ska bli en spännande erfarenhet. Det är idag 9 arbetsdagar kvar innan jullov!

20121210-064706.jpg

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: