Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Kläder.

Inlägget är ett samarbete.

Jag är sugen på att köpa riktigt blåa byxor. Jag har därmed kollat en runt en del efter de rätta byxorna men jag är kräsen. Dels är jag kräsen på att handla i jultider så här, det känns inte helt rätt och sen vet jag inte om jag skulle ångra mig. Det finns ju en del sidor som ändå visar bästa priset på kläder. Jag brukar googla på sånt, idag kom jag över uniprice som någon skrivit om. Blev positivt överaskad faktiskt. Jag hittade ett par Funky five leggings och är sugen. Kanske finns kvar vid mellandagarna. Vill ändå skriva att såna här jämförelsesajter är riktigt bra, jag gillar sånt shoppare som jag är. Bara för några dagar sedan jämförde jag priser på en julklapp till William, brukar ni jämföra priser? Gillar ni likt mig sidor där billigare alternativ dyker upp. Jag tycker uniprice är bra och enkel. Perfekt för folk som vill shoppa men på billigaste möjliga stället.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: