Roligast på Facebook idag

20121214-191211.jpg

Jag har garvat mig tårögd åt “hästar finns inte” men så kom “män finns inte” och den är fan snäppet roligare. Folk har ingen humor och blir så jävla arga på något som uppenbart är ett skämt. Jag tycker detta är skitkul och denna bild (fotad med min iPhone kamera från Facebook) har tagit dagens roligaste på Facebook. Jag dör av skratt varje gång jag ser den!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Roligast på Facebook idag

 • 14 december, 2012 at 21:28
  Permalink

  Haha denna var rolig!! 😉

  Dock har gruppen “hästar finns inte” gått överstyr. Jag skrattade jättemycket åt den i början, men nu har några för några dagar sedan tagit sig in i en hage och skrivit på en häst med sprayfärg att hästar finns inte. Usch. Så jävla hemskt.

  Reply
  • 15 december, 2012 at 21:56
   Permalink

   kajsa – HAHA ja just denna var kul. MEN fy 🙁 ! En sak att skoja på nätet men inte fan går man ut och gör så mot DJUR på riktigt! Vilka sjuka människor det finns :(.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: