Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Byte av namn.

Jag har kallat mig mamma och blivande fröken, mamma och nybliven fröken. Men det sistnämnda har aldrig riktigt känts rätt så nu provar jag ”Livet som mamma och lärare” istället. Jag bytte även header. Det kanske passar sig bättre att ha ett namn som känns mindre med fröken nu. Jag behöver förnyelse ibland, detta fick bli en av dem. Får se om jag gör något mer med bloggen är sugen på förändring i designen med.

Namnlöst-1

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: