Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Smink & hår

Frisyrtankar.

Jag vill klippa och färga håret. Men när jag ser till priserna så tycker jag det är alldeles för DYRT! Jag känner mig mäkta road av att betala runt 1500 för att sitta hos frisören någon timme. Jag tycker det är SVINDYRT! Det är som tandläkaren fast man ändå får rabatt där det får man INTE hos frisörer. Just nu känner jag mig i valet och kvalet om man ska ta sig på en chansning och testa att färga håret själv. Men jag tror det blir svårt att få till svart hår med rosa slingor utan hjälp. Ett alternativ är att höra av sig till frisörcentrum de är billigare eftersom de är en utbildning till att bli frisör, men jag är lite osäker på tiderna för klipp och färg där. Jag har klippt mig hos elever de senaste åren på ett gymnasium här i stan. Problemet är bara att de endast har tider på vardagsförmiddagar och då jobbar ju jag. Så där faller alternativet på om frisörcentrum kan ha öppet på eftermiddagar i och med att dem är vuxenelever. Annars får man väl glatt bara betala 1500 hur dyrt det än må vara för jag vill fixa håret jag är sjukt trött på färgen just nu.

Annars?! Någon kär vän eller blivande vän som kan tänka sig att färga och klippa mig?

16 Comments

  1. Jag är glad att jag har syster min som är frisöt, det är otroligt dyrt annars tyvärr :/
    sv: precis! Haha, jag är likadan så det är lugnt. Hoppas du har haft en fin jul! Kram!

  2. Ja det är hudlöst va dyrt det är på vissa ställen. Är glad att dom inte är så dyra här. 850 tar dom ikring här. Hemma i Orsa låter det som Falun ung. För klippning o färgning alltid

    1. kackMarie – Mmm, kan ju tycka att det blir lite väl saftigt!
      Bra priser där du bor. Men jag har fått intrycket av att Dalarna har höga priser i jämförelse med andra delar av landet. En kompis från Sthlm sa att hon aldrig betalat så mycket för en klippning som hon betalade här :-o.

  3. Hutlöst dyrt.. kan bara hålla med, däremot om du kollar upp frissorna utanför citykärnan så skall du se att du hittar billigare, jag klippte och färgade håret för 700 kr på vår lokala frisör här i stadsdelen jag bor i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: