Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Började jobba på riktigt? Räknas de? Alltså jag har ju timvikariejobbat men aldrig haft ett riktigt jobb som jag har nu. Tog examen, det har jag heller aldrig gjort tidigare. Tog ju inte studenten heller så för mig var min lärarexamen väldigt stor.
Sen skrev jag examensarbete för första och förhoppningsvis sista gången i mitt liv också. HEHE

Har du några nyårslöften?
Nä, jag brukar inte avlägga såna eftersom jag vet att man bara bryter dem ändå. Däremot har jag tänkt börja med LCHF men det är inget löfte utan mer en sak som jag vill testa för att se om min mage mår bättre av den kosten.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja. Ganska många! Fast de blev föräldrar igen då eller hur man ska säga.

Vilka länder besökte du?
Sverige, Sverige och åter Sverige.

Vilka datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?
Kommer aldrig glömma dagen när jag började på jobbet. Var sjukt nervös men det kändes så bra.
Kommer inte glömma när jag fick jobbet heller. Var på väg till maxi och började gråta av lycka!
Kommer även minnas Rockstad Falun.

Vad var din största framgång 2012?
Att bli klar med lärarprogrammet och börja en ny epok i livet som lärare. Det känns som den största framgången och mitt mål jag satte upp den 3 oktober 2004 var liksom nått.

Största misstaget?
Vet inte, kanske att att jag varit självkritisk hela året. Mer än jag brukar vara med ganska många dalar istället för toppar.

Bästa köpet?
Hmm, det här var svårt. Jag har hållit i pengarna detta år. Men tror det bästa köpet kan vara min nya sängram. Är nöjd med den.

Vad spenderade du mest pengar på?
Har som sagt hållit ganska väl i pengarna detta år men får nog bli Williams födelsedagspresenter och julklappa.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja att bli klar och godkänd med lärarprogrammet och att få jobbet jag ville ha.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012?
Vet inte, har inte lyssnat så mycket på specifika sånger. Varit samma musik som förut typ.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Varit betydligt mer ledsen. Jag grät nästan konstant hela våren och sommaren. Det var inte förens jag började jobba som jag blev så himla mycket gladare igen. Vad jag var ledsen för var alla känslor som poppade upp i och med mitt examensarbete.

Vad önskar du att du gjort mer?
Är rätt nöjd med vad jag gjort. Vet inte vad mer jag skulle ha gjort av detta år? Tror det blev som det blev av en anledning.

Blev du kär i år?
Nä…

Favoritprogram på TV?
The vampire diaries, The Walking Dead, Pretty little liars, True blood, Switched at birth, Bunheads, Gossip Girl, The secret life of the american teenager, The lying game, 666 park avenue, Revenge, Once upon a time .

Vad gjorde du på din födelsedag 2012?

Blev osäker så fick kolla upp saken. William väckte med mig frukost på sängen. Björns mamma hennes karl, Björns pappa kom hit och firade mig. Vi åt lite kakor jag bakat och sedan tårtan som jag hade gjort dagen innan när mamma och hennes man var här. Tog en promenad och på kvällen bjöd Björn mig på smörgåstårta.

Finns det något som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Bättre väder. Detta år regnade bort i massor så fick ju knappt chansen att vara ute på sommaren.


Hur skulle du beskriva din stil år 2012?
Jag har använt leggings i massor, blingos sjalar har dominerat i min garderob till många olika plagg. Jag har gillat den enkla stilen detta år.

Vem saknade du?
Mamma, mormor och ja de nära i Orsa!

Den bästa nya personen du träffade?
Svårt där, jag har nog inte fått någon ny person i livet tror jag?

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa