Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högtider & födelsedagar

Nyårsafton i Falun.

20121231-211117.jpg

Jag gjorde förrätten, nu lagar Björn varmrätten och efterrätten ska jag stå där. Det blir glass med olika frukter och foton kommer imorgon. Jag tycker nyårsafton är jättehärlig. Har köpt ostar och kex som jag ska äta sen, William och Björn ska äta ölkorv men är väl lök i de så får väl stå över. Nyår är verkligen mat, familjemys på ett positivt vis. Snart ska man skriva 2013 då, alltid lika svårt där i början.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa