Dark Mode Off / On
Högtider & födelsedagar

Nyårsafton i Falun.

20121231-211117.jpg

Jag gjorde förrätten, nu lagar Björn varmrätten och efterrätten ska jag stå där. Det blir glass med olika frukter och foton kommer imorgon. Jag tycker nyårsafton är jättehärlig. Har köpt ostar och kex som jag ska äta sen, William och Björn ska äta ölkorv men är väl lök i de så får väl stå över. Nyår är verkligen mat, familjemys på ett positivt vis. Snart ska man skriva 2013 då, alltid lika svårt där i början.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.