Inlägget är ett samarbete.

Bingo på nätet, jag minns den gången jag vann 1500 och hur glad jag blev. De där pengarna blev en slags bonus för mig som var student vid tillfället. Jag kände mig super rik! Det som är kul med olika spel på nätet är att man faktiskt har något lättare att vinna har jag insett. Jackpotjoy är en sida där du kan spela bingo dygnet runt. Jag tycker sidan är rolig och enkel, den får mig som användare nyfiken och de glada färgerna lockar till att testa att spela. Du spelar genom att skapa en användare, här är sidan enkel och bra och det är inga svårigheter för en ny person att bli medlem. När du startat en användare kan du spela, eller testa demoversioner. Demoversioner gillar jag på sidan eftersom du här faktiskt kan få en bild av spelet innan du startar det, för mig blir det pluspoäng. Det som även är bra är att du hela tiden på högermenyn kan se hur hög jackpoten är på, på så vis kan jag som kunde alltid drömma om att få vinna storvinsten. För vem gör inte det ibland? Drömmer om storvinsten och att få åka på semester, betala av CSN, köpa hus och bil?

Så nu är jag bingosugen, det får man vara ibland tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.