Använder ni Led-lampor? Jag har under många månader nu funderat på att skaffa Led-lampor. De drar mindre energi än vanliga lampor och är bättre för miljön.
När jag skaffar bil har jag även tänkt använda Led-lampor på den.
Har ni kollat på ljustemas som säljer ledlampor för bilar? Genom att leta efter Led Lampor bil hittade du den information du behöver. Jag kikade in på den nyligen och uppfattar sidan som bra, och med BRA priser! Då jag letar bil väldigt intensivt just nu så känns det naturligt att även leta efter bra och billiga alternativ på tillbehör till bilen. Jag tycker att det är viktigt att försöka spara in på både pengar ekonomiskt sätt men även för miljöns skull. Här är Led-lampor ett perfekt alternativ mot vanliga onödiga kostnader. När ska byta lampor på er bil, kan ni då tänka er Ledlampor? Varför, varför inte? Betyder energiförbrukning mycket för er eller är det något ni inte tänkt så mycket på tidigare? Mitt tips är i alla fall att söka mer information om olika Ledlampor för bil. Allt för att minska förbrukning är ju bra. Inte sant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: