Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Led-lampor till bilen.

Använder ni Led-lampor? Jag har under många månader nu funderat på att skaffa Led-lampor. De drar mindre energi än vanliga lampor och är bättre för miljön.
När jag skaffar bil har jag även tänkt använda Led-lampor på den.
Har ni kollat på ljustemas som säljer ledlampor för bilar? Genom att leta efter Led Lampor bil hittade du den information du behöver. Jag kikade in på den nyligen och uppfattar sidan som bra, och med BRA priser! Då jag letar bil väldigt intensivt just nu så känns det naturligt att även leta efter bra och billiga alternativ på tillbehör till bilen. Jag tycker att det är viktigt att försöka spara in på både pengar ekonomiskt sätt men även för miljöns skull. Här är Led-lampor ett perfekt alternativ mot vanliga onödiga kostnader. När ska byta lampor på er bil, kan ni då tänka er Ledlampor? Varför, varför inte? Betyder energiförbrukning mycket för er eller är det något ni inte tänkt så mycket på tidigare? Mitt tips är i alla fall att söka mer information om olika Ledlampor för bil. Allt för att minska förbrukning är ju bra. Inte sant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa