Drog ner på stan med William idag, skulle köpa packning till tvättmaskinen vilket fick följa med hem. Men blev också lite annat, jag och William delade på en small American take away pizza är HELG och sedan fick han en jättesöt monsternalle från mig.
Jag passade på att köpa två par skor, utnyttja ett presentkort på en kudde på Indiska det känns ändå helt okej. Skorna kommer jag ha stor nytta av. Ena paret är ifrån barnavdelningen och de är faktiskt ganska bra att ha små fötter ibland!

050Stövlar köpta på Din sko och barnavdelningen.

052William valde dessa åt mig. Han har bra smak eller hur?!

053Kudde från Indiska.
Bra med presentkort!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: